Bezoek een strobalenwoning van PUUR tijdens Week van het Stro

Week van het Stro

Ecobuild, Ecoconstruction en VIBE organiseren ‘de week van het stro’, een ideale gelegenheid om de vele voordelen van strobalenbouw in de schijnwerpers te zetten. ‘De week van het stro’ start op 14 september met een congres rond het thema: “Stro, een innovatieve oplossing voor tertiaire gebouwen”, en dit in één van de mooiste en grootste passiefgebouwen van Europa, namelijk het Bel gebouw op het terrein Tour&Taxis in Brussel.

‘De week van het stro’ eindigt zaterdag 17 september met de opendeurdag als afsluiter! Particulieren met een strobalen woning en bedrijven met expertise in strobalenbouw openen hun deuren voor nieuwsgierige bezoekers. De hele dag (adressen en openingsuren te vinden via onderstaande link) geven deze ambassadeurs van de strobalenbouw, geïnteresseerden inspiratie om de sprong te wagen naar een natuurlijke en gezonde woning. Laat je inspireren en kom langs!

Inschrijven kan via volgende link: http://www.flexmail.eu/f-d1d1e573ecb22b55

Meer info: http://www.vibe.be/event/openbedrijvendag-strobouw/

 

Kom een kijkje nemen in één van onze woningen

Ook PUUR stelt tijdens de week van het stro op zaterdag 17 september een strobalenwoning open voor het publiek. Het betreft een ééngezinswoning met stro als isolatie in de vloer, de wanden en het dak. Allen welkom van 10u tot 17u!

Adres: Hundelgemsesteenweg 2, 8990 te Baaigem
Tel: +32 488 24 28 62