Architect: Peter Vos 

 
 

Architect: Peter Vos

 
 

Architect: Peter Vos

 

 

Hoewel bio-ecologisch bouwen in de lift zit, hebben architecten of bouwheren toch vaak nog wat koudwatervrees om natuurlijke materialen te gebruiken. Het is minder gekend en er zijn nog heel wat misvattingen over. Daarom demonstreren wij onze technieken tijdens tal van bouwbeurzen en stellen we twee keer per jaar een werf open. Altijd welkom. Of ben je benieuwd hoe een afgewerkte woning voelt? Kom dan langs tijdens één van onze kijkdagen.

KIJKDAGEN 

Pieter-Jan Jacobs, expert in bio-ecologisch bouwen en zaakvoerder van PUUR, ontvangt je persoonlijk in zijn strobalenwoning te Baaigem (Oost-Vlaanderen) tijdens de Ecobouwers Opendeurdagen. Heb je vragen rond bouwen met kalkhennep of stro? Kom dan langs! Inschrijven is gratis maar verplicht. Klik hier om je in te schrijven via de Ecobouwers website.

Zaterdag 05 november: van 10u tot 12u en van 14u tot 16u
Vrijdag 11 november: van 10u tot 12u
Zaterdag 12 november: van 14u tot 16u
Zondag 13 november: van 10u tot 12u

 

OPENWERFDAGEN 

Er staat momenteel geen event gepland

 

BEURZEN

Er staan momenteel geen beurzen gepland

 

maandag 17 oktober 2016

Tijdens de Ecobouwers Opendeur op 5 & 6 en 11, 12 & 13 november zetten meer dan 150 huiseigenaars hun ecologische woning open. Benieuwd aan welke woningen PUUR heeft meegebouwd? Wij zetten ze graa…
 

dinsdag 11 oktober 2016

Inspiratie opdoen voor je eigen huis is altijd leuk. Heb je zelf bouw- of verbouwingsplannen? Grijp dan zeker de kans om duurzame en energiezuinige woningen te bezoeken tijdens de Ecobouwers opend…
 

woensdag 7 september 2016

Ecobuild, Ecoconstruction en VIBE organiseren ‘de week van het stro’, een ideale gelegenheid om de vele voordelen van strobalenbouw in de schijnwerpers te zetten.