Architect: Peter Vos 

 
 

Architect: Peter Vos

 
 

Architect: Peter Vos

 

 

Hoewel bio-ecologisch bouwen in de lift zit, hebben architecten of bouwheren toch vaak nog wat koudwatervrees om natuurlijke materialen te gebruiken. Het is minder gekend en er zijn nog heel wat misvattingen over. Daarom demonstreren wij onze technieken tijdens tal van bouwbeurzen en stellen we twee keer per jaar een werf open. Altijd welkom. Of ben je benieuwd hoe een afgewerkte woning voelt? Kom dan langs tijdens één van onze kijkdagen.

 

KIJKDAGEN 

Er staan momenteel geen kijkdagen gepland. Wil je graag één van onze projecten bezichtigen, laat het ons weten! Dan maken we hiervoor een afspraak. 

 

BEURZEN

Er staan momenteel geen beurzen gepland

 

maandag 17 oktober 2016

Tijdens de Ecobouwers Opendeur op 5 & 6 en 11, 12 & 13 november zetten meer dan 150 huiseigenaars hun ecologische woning open. Benieuwd aan welke woningen PUUR heeft meegebouwd? Wij zetten ze graa…
 

dinsdag 11 oktober 2016

Inspiratie opdoen voor je eigen huis is altijd leuk. Heb je zelf bouw- of verbouwingsplannen? Grijp dan zeker de kans om duurzame en energiezuinige woningen te bezoeken tijdens de Ecobouwers opend…
 

woensdag 7 september 2016

Ecobuild, Ecoconstruction en VIBE organiseren ‘de week van het stro’, een ideale gelegenheid om de vele voordelen van strobalenbouw in de schijnwerpers te zetten.